Terug naar overzicht

2021, het jaar van de uitdagingen

 

Het einde van het jaar is alweer in zicht. En wat voor een jaar! 2021 was toch wel hét jaar van de uitdagingen.

Wisselende maatregelen hielden ons scherp en vroegen de nodige flexibiliteit. Telewerken, stijgende en dan weer dalende cijfers, quarantaine, testen en vaccinaties. Het zijn maar een paar woorden die de uitdagingen waar we voor stonden samenvatten. Maar niet alleen corona zwaaide de plak. Ook voor Subsidiemanager was het een cruciaal jaar. Onze online tool heeft het eerste operationele jaar erop zitten. En hoe!

We mochten maar liefst 75 Subsidiemanager-klanten verwelkomen. Zij werden ondergedompeld in de wondere wereld van subsidies. Het opvolgen en beheren van subsidies werd een duidelijk agendapunt bij deze organisaties. Daarnaast lanceerden we, naast de bestaande module voor steden & gemeenten, ook een module voor zorg & welzijn. Een spannend nieuw hoofdstuk in het succesvolle Subsidiemanager-verhaal. Ten slotte mochten we velen entertainen en informeren met interessante webinars, opleidingen, nieuwsberichtjes en nieuwsbrieven.

We hopen ons parcours verder te zetten op dit elan. Ons team is continu in de weer om Subsidiemanager bij te sturen en verder te ontwikkelen. Onze stakeholders zijn hierbij onze belangrijkste bron van info. We bieden maar al te graag een luisterend oor. Dit jaar werkten we alvast heel hard aan nieuwe features. We kijken daarom uit naar 2022 om deze te mogen lanceren.

Ons rest er dan nog enkel u te bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Hetzij als klant, als deelnemer van een webinar of nieuwsbrieflezer. We zijn u ontzettend dankbaar! Wij wensen u dan ook van harte een prettig eindejaar en vooral een gezond 2022!

 

Wil u volgend jaar uw subsidiebeleid laten knallen? Of wil u Subsidiemanager zien schitteren in uw organisatie? Een vrijblijvende demo geeft u een gratis inkijk in onze tool zodat u met uw eigen ogen kan zien wat Subsidiemanager voor u kan betekenen. Wie weet mogen we u volgend jaar verwelkomen! Enne.. Vergeet ons ondertussen niet te volgen op LinkedIn.

Deel dit nieuwtje