Terug naar overzicht

Creative Europe Oproep Innovation Lab: online pitching sessie

Binnen Creative Europe is er deze programmaperiode een nieuwe call, nl. Innovation Lab binnen het luik Cross-Sectoraal. Deze call stimuleert Creative Europe actoren uit verschillende creatieve en culturele sectoren om innovatieve digitale oplossingen te ontwerpen en te testen met als doel een positief langetermijneffect te creëren.

Wil u meer informatie over de call? Lees dan zeker onze fiche in Subsidiemanager. Zelf geen project om in te dienen? Geen nood! Er is ook een pitching sessie op 2 september 2021. Hieraan kan u deelnemen als ‘pitcher’ of als ‘waarnemer’. Als ‘waarnemer’ kan u de verschillende projectideeën horen en contact leggen met de projectleiders. Wie weet is er wel een projectleider met een idee dat mooi aansluit bij uw lokale noden en ideeën.

Registratie is verplicht want de plaatsen zijn beperkt. Elke deelnemer ontvangt een catalogus met de presentatie van de projecten, alsook de lijst van alle Europese projecten die partners zoeken in het kader van de oproep Innovation Lab. Registreer hier voor 1 september als ‘waarnemer’.

Deel dit nieuwtje