Terug naar overzicht

Gemeente zonder gemeentehuis: alle infosessies op een rijtje

Gemeente zonder gemeentehuis draait op volle toeren. Hieronder vindt u alle infosessies rond het programma op een rijtje.

Infosessie front-end toepassingen

15 december 2021 15u00

Tijdens deze extra sessie i.s.m. Digitaal Vlaanderen krijgt u info over verschillende lokettoepassingen zoals MijnBurger-profiel, E-loket ondernemers, het verenigingsloket én … mobiele toepassingen. Deelnemen aan deze sessie betekent niet alleen samen kijken hoe organisaties low touch kunnen gemaakt worden, deelnemers krijgen ook een primeur! Kan u niet deelnemen, dan kan u achteraf een opname van de sessie bekijken.

Infosessie bouwstenen en standaarden

23 december 2021 13u30

De Vlaamse overheid werkt al geruime tijd aan bouwstenen en standaarden zoals LBLOD en MAGDA. Het programma Gemeente zonder gemeentehuis heeft tot doel het gebruik ervan te stimuleren en beoordeelt projecten in de mate waarin ze gebruikt worden. Benieuwd welke bouwstenen er beschikbaar zijn? Volg dan de informatiesessie bouwstenen en standaarden in samenwerking met Digitaal Vlaanderen. De front-end toepassingen worden op 15 december toegelicht. Wie niet kan deelnemen aan de online opleiding kan achteraf een opname van de sessie bekijken.

Infosessie oproep 4

6 januari 2022 9u00

Tijdens deze online informatiesessie wordt de inhoud, de vormelijke vereisten van een aanvraag en de timing van een oproep toegelicht. U kan vragen stellen die ofwel tijdens, of kort na de sessie beantwoord worden. Wie niet kan deelnemen aan de infosessie, kan achteraf een opname bekijken.

Handvaten voor het beheersen van digitalisatieprojecten

13 januari 2022 9u00

Tijdens deze opleiding verneemt u meer over projectmanagement, opvolgen van resultaten, kwaliteitsbewaking, samenwerking met externe partners etc. U krijgt ook tal van handige tips voor een vlot verloop van uw digitalisatieproject. Wie niet kan deelnemen aan de infosessie, kan achteraf een opname bekijken.

Herbekijk mini-opleiding templates van 23/11/2021

Hierin worden de templates toegelicht en geoefend. Daarnaast krijgt u tips over hoe tot de inhoud van de templates te komen.

Boek een check-in

Krijgen uw plannen vorm? Het ABB helpt u graag met tips om uw dossier sterker te maken. Boek daarom zo snel mogelijk een check-in.

Deel dit nieuwtje