Terug naar overzicht

Gezocht: een fris idee of project rond ondersteuningsnetwerken voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Gebruikt uw organisatie vernieuwende methodieken of instrumenten om ondersteuningsnetwerken voor doelgroepmedewerkers op te zetten en wil u daar nog meer op inzetten? Of loopt u al een tijdje met een origineel idee rond om doelgroepmedewerkers blijvend aan het werk te houden of ze een stapje omhoog te helpen op de participatieladder? Dan kan de provincie Antwerpen wat voor u betekenen!

De provincie Antwerpen investeert immers in bedrijven en organisaties die ondersteuningsnetwerken voor doelgroepmedewerkers willen creëren. Ze doen dat niet alleen met advies en begeleiding op maat, maar ook met projectsubsidies.

Op donderdagvoormiddag 10 juni organiseren ze een webinar waarbij ze meer toelichting geven bij de kansen die voor u liggen. U krijgt een aantal inspirerende voorbeelden te zien en de subsidiemogelijkheden lichten ze van naaldje tot draadje toe. Als u dan nog vragen hebt, kan u die meteen stellen aan hun adviseurs. Alles wat u moet weten over deze thematische projectoproep is dus verpakt in één handig infomoment. Mis daarom dit webinar niet en schrijf u vandaag nog in!

Wanneer: Donderdag 10 juni van 10 uur tot 11 uur.

Inschrijven: Deelnemen is gratis, inschrijven is wel verplicht via deze link en kan tot ten laatste vrijdag 4 juni. U ontvangt dan enkele dagen vooraf de link naar het webinar in uw mailbox.

Deel dit nieuwtje