Terug naar overzicht

GRATIS webinar "Voer een efficiënt subsidiebeleid met Subsidiemanager"

Exclusief voor klanten van Subsidiemanager

Subsidiemanager optimaal integreren in uw organisatie en in uw beleid, dat is het thema van dit webinar. Dit zowel op vlak van zoeken van subsidies als het opvolgen van goedgekeurde subsidies.

In dit webinar zet Anneleen Van Tendeloo van IDEA Consult u op weg om subsidies in uw organisatie te laten leven. U krijgt tips en tricks om een subsidiereflex te ontwikkelen en hoe Subsidiemanager uw organisatie hierin kan ondersteunen. Is de ‘goesting’ om te beginnen er wel, maar heeft u nog geen subsidies gevonden voor uw projecten? Tristan de Jong van IDEA Consult zal u inspireren door gebruikelijke thema's op een ongebruikelijke manier te benaderen zodat u nog meer uit Subsidiemanager kan halen.

De beste inspiratie komt uit de praktijk. Daarom laten we enkele lokale besturen aan het woord over hoe zij Subsidiemanager en subsidiebeleid in hun organisatie hebben opgestart. Subsidiemanager optimaal benutten hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. U kan heel efficiënt en gebruiksvriendelijk aan de slag en hiermee zelfs tijd besparen! Met concrete voorbeelden zullen enkele klanten dat aantonen.

Aansluitend op dit informerende webinar, willen we echter ook in deze digitale tijd ruimte maken voor wisselwerking. Daarom voorzien we nog break-out rooms waar in kleinere groepen vragen gesteld kunnen worden, ervaringen kunnen gedeeld worden,… Stuur alvast uw vragen op voorhand door naar helpdesk@subsidiemanager.be.

 

Wanneer

Donderdag 9 september 2021 10u – 12u

 

Programma

10u00 – 10u20: Subsidies integreren in uw organisatie: hoe een subsidiereflex creëren? - Anneleen Van Tendeloo (IDEA Consult).

10u20 – 10u50: Optimaal aan de slag met Subsidiemanager. - Klanten van Subsidiemanager getuigen.

10u50 – 11u05: Uw meerjarenplan vertaald in subsidie-opportuniteiten. - Tristan de Jong (IDEA Consult).

11u05 – 11u25: Subsidie goedgekeurd! Wat nu? Laagdrempelig starten met de opvolgmodule.

11u25 – 11u30: Tips om de subsidiereflex duurzaam in uw organisatie te verankeren. - Anneleen van Tendeloo (IDEA Consult).

11u30 – 12u00: Break-out: in de break-out rooms voorzien we ruimte om in interactie te gaan in kleinere groepen.

 

Voor wie

Dit webinar wordt exclusief georganiseerd voor Subsidiemanager-klanten. Niet alleen organisatieverantwoordelijken zijn welkom, maar iedereen die zich wil laten inspireren rond subsidiebeleid.

 

Deel dit nieuwtje