Terug naar overzicht

GRATIS webinar "Vooruitblik naar de nieuwe Europese subsidieperiode"

11/02/2021

Ben je een kleine, middelgrote of grote gemeente/stad en ben je op zoek naar financiële middelen om je ambities waar te maken? Dan kan je hiervoor zeker ook op Europees niveau kijken. Er zijn zeker ook Europese subsidies die toegankelijk zijn voor een kleinere stad/gemeente als je weet waar te zoeken. 

Volg op donderdag 11 februari om 10 uur een uurtje het gratis webinar 'Vooruitblik naar de nieuwe Europese subsidieperiode'  en leer welke programma's interessant zijn (o.a. aan voorbeelden van projecten uit het verleden). Hoe de programma's uitgerold zullen worden de komende jaren  (huidige stand van zaken, komende oproepen,..). En hoe je je als lokaal bestuur hier het beste op voorbereidt.

Door dit webinar te volgen krijg je een goed idee hoe je keuzes kan maken in het Europese subsidielandschap en wat je wanneer in het oog kan houden om je kansen op subsidies te verhogen.

De sprekers (Anneleen Van Tendeloo, IDEA Consult en Kaatje Gevaert, Prov. West-Vlaanderen) hebben jarenlange ervaring met Europese subsidies voor lokale besturen en spreken dus vanuit praktijk. Tevens volgen ze de nieuwe programma periode van nabij om de meest recente stand van zaken te kennen.

Sprekers

Anneleen Van Tendeloo, IDEA Consult.

Kaatje Gevaert is experte Europese subsidies bij de provincie West-Vlaanderen.

Datum

Donderdag 11 februari 2021 tussen 10u en 11u.

 

Deel dit nieuwtje