Terug naar overzicht

GRATIS webinar "Wat is Subsidiemanager en wat kan deze online tool betekenen voor uw subsidiebeleid?"

Ziet u het bos nog door de bomen van het subsidielandschap? Heeft u het gevoel dat u kansen mist? Kan u wel wat hulp gebruiken bij de opvolging van subsidiedossiers? Of heeft u geen duidelijke inzage in de rapportage? Met Subsidiemanager is dit verleden tijd.

Een niet te missen webinar om uw subsidiebeleid een boost te geven

Om u te laten kennis maken met de verschillende functionaliteiten van Subsidiemanager organiseren wij een webinar. We maken u wegwijs in de online tool en tonen u hoe makkelijk subsidiebeheer kan zijn aan de hand van

  • een volledige databank aan subsidiefiches;
  • een systeem om uw dossiers op te volgen;
  • een geautomatiseerde rapportage;
  • een kennisbank met actueel subsidienieuws en Europese programma’s.

Als u ons niet gelooft, dan vragen we het toch gewoon aan onze klanten? De algemeen directeur van Hoeilaart, Bram Wouters, komt getuigen over zijn ervaring met Subsidiemanager.

De moeite waard om te komen luisteren dus. Al wie zijn subsidiebeleid naar een hoger niveau wil tillen, is welkom!

Een voorsmaakje van wat Subsidiemanager kan

Subsidiemanager maakt het mogelijk subsidies makkelijk te vinden en beter te beheren op basis van uw voorkeuren en geografische ligging. De vier hoofdfunctionaliteiten helpen u op weg in het subsidielandschap:

  • De subsidiezoeker is een continu bijgewerkte lijst van subsidiefiches waarin u relevante subsidies op alle niveaus (provinciaal, gewestelijk, federaal, Europees en privé) kan zoeken. Er komen indien gewenst meldingen van nieuwe subsidies op basis van eigen voorkeurthema's in de mailbox.
  • De dossiers stellen u in staat om efficiënt subsidies binnen uw bestuur te beheren en op te volgen. Medewerkers krijgen meldingen van deadlines in het dossier zodat geen enkele gemist wordt. Er staat geen limiet op het aantal gebruikers in een dossier.
  • De rapportage geeft een geautomatiseerd overzicht/inzicht over de subsidiedossiers in uw bestuur heen.
  • De kennisbank bundelt trends, nieuwtjes, artikelen en cases met betrekking tot subsidies. Ook de Europese programma’s kan u hier vinden met hun Nederlandse uitleg.

Inschrijven

Bent u nieuwsgierig geworden om te zien hoe Subsidiemanager precies werkt? Schrijf dan zeker in voor ons webinar op donderdag 3 juni om 11 uurDeelnemen is gratis.

Deel dit nieuwtje