Terug naar overzicht

Gratis webinar: Word net zoals stad Dendermonde subsidie-expert met Subsidiemanager

Het staat buiten kijf dat subsidies voor steden en gemeenten een wereld van verschil maken. Maar de zoektocht naar die subsidies is vaak een uitdagende en tijdverslindende opdracht. En zelfs dan bestaat de kans dat u bepaalde subsidies niet oppikt.

Pieter Cattrysse, subsidiehunter voor Stad Dendermonde, toont echter dat dit niet zo hoeft te zijn. Net zoals meer dan 70 andere Vlaamse steden en gemeenten vindt hij vlotter dan ooit subsidies om de projecten binnen de stad te financieren. Benieuwd hoe? Tijdens dit webinar deelt Pieter zijn ervaringen met Subsidiemanager.  

Subsidiemanager biedt lokale besturen de mogelijkheid om hun subsidiebeleid naar een hoger niveau te tillen. Deze softwaretool stelt u in staat subsidies makkelijk te vinden en beter te beheren op basis van uw voorkeuren en geografische ligging. De vier hoofdfunctionaliteiten helpen u op weg in het subsidielandschap:

  • De subsidiezoeker is een continu bijgewerkte lijst van subsidiefiches waarin u relevante subsidies op alle niveaus (provinciaal, gewestelijk, federaal, Europees en privé) kan zoeken. Er komen indien gewenst meldingen van nieuwe subsidies op basis van eigen voorkeurthema's in de mailbox.
  • De dossiers stellen u in staat om efficiënt subsidies binnen uw bestuur te beheren en op te volgen. Verschillende facetten zoals een planning met deadlines, financiële stromen en andere gegevens kunnen nauwgezet bijgehouden worden.
  • De kennisbank bundelt trends, nieuwtjes, artikelen en cases met betrekking tot subsidies. Ook Europese programma’s worden hier gebundeld op een overzichtelijke manier.
  • De rapportage geeft een geautomatiseerd overzicht van de subsidiedossiers over uw bestuur heen.

Deze gebruiksvriendelijke tool bespaart u veel tijd en brengt expertise op een efficiënte manier tot bij u. Een team van subsidiologen vertaalt dagelijks de evoluties in het subsidielandschap naar begrijpbare subsidiefiches. De experten zijn tevens beschikbaar voor ondersteuning bij het zoeken naar en overwegen van subsidies.

Kunt u niet geloven dat één tool dit allemaal kan? Kom dan luisteren naar Pieter Cattrysse, subsidiehunter voor Dendermonde, die zijn ervaringen omtrent Subsidiemanager deelt. Subsidiemanager geeft Pieter dé tool om zijn functie performant uit te voeren. Hij zoekt, vindt en volgt subsidies op in een mum van tijd en is steeds op de hoogte van nieuwe subsidies, specifiek voor zijn bestuur.

Wil u net zoals Dendermonde leren hoe u beter subsidies kan beheren? Schrijf u dan nu in voor dit gratis webinar en word ook een subsidie-expert met Subsidiemanager!

Praktisch

Dit live webinar gaat door op dinsdag 7 maart 2023, van 11.00 - 12.00 u. De link naar de Zoom meeting wordt u apart doorgestuurd. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand.

Opgelet: dit webinar wordt NIET opgenomen.

Programma

  • Intro
  • Wat is Subsidiemanager?
  • Hoe Dendermonde via Subsidiemanager efficiënt subsidiebeleid voert - Pieter Cattrysse aan het woord
  • Deze lokale besturen gingen u ook al voor
  • Vragen

Vragen?

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet ze te stellen via info@subsidiemanager.be.

Deel dit nieuwtje