Terug naar overzicht

Interreg Noord-West Europa: call 3 opent in februari 2023

Op dinsdag 29 november ging het Interreg Noord-West Project Idea Forum door. Een interessant moment om te netwerken en meer informatie over het programma te verkrijgen. De focus in dit programma ligt duidelijk op de langetermijnimpact. Met een nieuwe prioriteit ‘Inclusive society’ krijgt ook arbeidsmarkt, toerisme en gezondheidszorg een plek naast klimaat, energie, circulaire economie en innovatie.

Call 2 staat nu open voor regular projects. Call 3 opent pas in februari 2023 maar er is wel al wat informatie beschikbaar die we graag delen in de Subsidiemanager app. Op basis van deze informatie gaven we onze kennisbank een update en plaatsten we een vooraankondiging van call 3 in onze subsidiezoeker.

Nog geen ervaring met Interreg? Dan is call 3 voor small scale projects misschien iets voor uw organisatie! Klanten van Subsidiemanager kunnen alvast een kijkje nemen in de app. Hebt u interesse? Contacteer subsidies@ideaconsult.be voor meer informatie. Samen bekijken we of dit programma iets voor uw organisatie is.

Deel dit nieuwtje