Terug naar overzicht

Opleiding: Subsidies zoeken, vinden en beheren voor dienstverlenende organisaties rond personen met een beperking

Kent en gebruikt uw organisatie nog niet alle subsidiekanalen die er binnen uw sector beschikbaar zijn? Wilt u nadenken over hoe u binnen uw organisatie subsidies kunt detecteren, vinden en beheren? Zoekt u naar extra subsidiemiddelen om specifieke projecten, ambities of activiteiten gefinancierd te krijgen?

Glenn Weyers (expert in subsidies voor de socialprofitsector bij Adjuvant) zal tijdens deze opleiding bovenstaande vragen beantwoorden. Hij zal uw organisatie kaders, handvaten en concrete tips geven om het gebruik van projectsubsidies te optimaliseren en uw subsidie-inkomsten te doen stijgen.

Deze opleiding is specifiek en exclusief gericht op dienstverlenende organisaties rond personen met een beperking waardoor ze op maat van uw sector en organisatie is.

Sprekers

  • Glenn Weyers 

Praktisch

  • Wanneer: Vrijdag 17 december 2021
  • Timing: van 13u00 tot 17u
  • Locatie: Holiday Inn Gent Expo

Programma

13.00 u. Onthaal en registratie van de deelnemers

13.30 u. Start opleiding:

  • Het subsidielandschap voor dienstverlening rond personen met een beperking: opportuniteiten, inzichten en fondsen op maat van uw organisatie
  • De subsidiezoektocht: hoe vind ik mijn weg in de provinciale, Vlaamse, Europese, ... subsidiekanalen?
  • Een succesvol intern subsidiemanagement: op welke manier kunnen organisaties uit de social profit hun subsidiemanagement versterken en subsidiekansen vergroten?

15.00 u. Koffiepauze

15.30 u. Een concreet voorbeeld uit het werkveld: een organisatie die dienstverlening doet rond mensen met een beperking vertelt vanuit haar eigen ervaringen | An-Sofie Knockaert, stafmedewerker communicatie De Lovie

16.00 u. Aan de slag ... : hoe wordt mijn organisatie een subsidie-actieve en subsidievriendelijke organisatie?

17.00 u. Einde

Wens je deel te nemen aan deze opleiding?

Schrijf je hier in

Deel dit nieuwtje