Terug naar overzicht

Product update Subsidiemanager december 2020

Om het jaar 2020 mooi af te sluiten, voorzien we nog een laatste product update van Subsidiemanager. Want u heeft het misschien al gemerkt. Er zijn weer heel wat nieuwe features bij gekomen om uw subsidiebeheer nog maar eens te vergemakkelijken. Leer ze kennen in deze product update.

The oldest newest stuff

Nieuwe of populaire subsidies geflankeerd door een opvallende tag

Nieuwe subsidies zijn makkelijk te herkennen in de zoeker door de groene tag 'nieuw'. Filter op ‘nieuwste’ en ze verschijnen voor u bovenaan. Populaire subsidies binnen lokale besturen worden voorzien van een gele tag ‘populair’. Zo weet u meteen wat speelt in het subsidielandschap.

Uw taken in een handige tijdlijn

In één oogopslag kan u verlopen en aankomende taken gekoppeld aan verschillende dossiers zien in een kalenderview (Gantt chart). De kleurtjes tonen aan of een deadline verstreken is, er snel aankomt, voltooid is of verder in de toekomst ligt. Verkiest u eerder een lijst van uw dossiers gekoppeld aan andere specificaties die u zelf kan kiezen? Ook dat kan. U wisselt in één muisklik tussen lijstview en kalenderview. 

What’s new in town?

Het logboek laat niks verloren gaan

Een wijziging in uw dossier door gelijk welke medewerker wordt zorgvuldig geregistreerd in het logboek. Zo kan u nauwgezet alle wijzigingen volgen en bent u van elke stap die genomen wordt op de hoogte.

Dossiers verwijderen brengt orde op zaken

Een fout dossier aangemaakt? Geen nood meer aan het dossier? Een dossier verwijderen behoort nu ook tot de mogelijkheden. Het verwijderde dossier kan u altijd terugvinden onder het vuilbakje en eventueel recupereren indien nodig. Let op: enkel toepassingsbeheerders kunnen dossiers verwijderen en de reden hiervoor aangeven. Gekoppelde medewerkers van het dossiers krijgen een melding met de reden van verwijdering.

Thema’s kiezen gebeurt overzichtelijker dan ooit

Weet u nog hoe u uw persoonlijke voorkeurthema’s moet instellen? Ga naar instellingen en klik op profiel, kies dan voor ‘profiel aanpassen’. Voorheen kreeg u een lijstje van alle thema’s dat telkens dichtklapte bij elk gekozen thema. Vanaf nu krijgt u een raster waar u naar hartenlust kan aanvinken terwijl het overzicht bewaard blijft.

De geautomatiseerde rapportage brengt een uitgebreide Excel lijst met zich mee

De rapportage stond al online maar de bijhorende Excel lijst was nog niet volledig. Vanaf nu zijn alle gegevens uit alle dossiers vanuit rapportage rechtsboven exporteerbaar naar een Excel document waarin u zelf aan de slag kan. De Excel-goeroes zullen alvast heel gelukkig zijn met deze bron aan informatie die maar liefst uit 23 kolommen bestaat.

Instellingen vereisen een handeling vooraleer ze opslaan

Alle instellingen moeten opgeslagen worden door te klikken op ‘aanpassen en sluiten’. Voorheen werden aanpassingen opgeslagen zonder deze handeling uit te voeren en vaak buiten uw wil door verkeerd te klikken. Klikt u (per ongeluk) weg zonder op te slaan? Dan krijgt u vanaf nu een pop-up met de waarschuwing om wijzigingen al dan niet op te slaan.

De handleiding is altijd binnen handbereik

Bent u even de weg kwijt in Subsidiemanager? Klik op ‘hulp nodig’ en raadpleeg meteen de handleiding. Vindt u niet wat u zoekt? Ook de helpdesk is uiteraard nooit veraf.

Ga meteen van start

Met Subsidiemanager bieden Uitgeverij Vanden Broele en IDEA Consult u een totaaloplossing aan van A tot Z voor de subsidiedossiers binnen uw bestuur. U kan de actuele subsidielijnen efficiënt opvolgen en zelf kiezen welke subsidies u wenst te zien op basis van afstemming op uw meerjarenplan of uw eigen functie.

Wil u meteen van start gaan met Subsidiemanager? Dat kan! Boek vrijblijvend een demo en wij starten u snel op. Aarzel dus niet en geef uzelf een mooi cadeau onder de kerstboom dat zichzelf terugbetaalt en het subsidiebeheer van uw bestuur naar een hoger niveau tilt.

Deel dit nieuwtje