Terug naar overzicht

Tech4SmartCities: pitch uw idee rechtstreeks bij investeerders

Dit B2B en pitching evenement richt zich op duurzame en slimme technologieën voor steden en nodigt u uit om meerdere zakelijke en samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken op het gebied van energieprestaties, stedelijke mobiliteit, duurzaam bouwen, circulariteit, koolstofarme economie en digitale transformatie.

Heeft u een innovatief project dat kan bijdragen aan het behalen van klimaatneutraliteitsdoelstellingen van steden die hun veerkracht vergroten? Bent u op zoek naar een partner om uw technologie te verbeteren en te ontwikkelen? Tech4SmartCities zal u helpen om uw technische partner te vinden voor internationale samenwerking of R&D projecten.

Belangrijkste onderwerpen die tijdens het matchmaking-evenement aan bod komen:

  • Slimme steden en gemeenschappen, ICT voor steden
  • Slimme mobiliteit en logistiek, MaaS
  • Energie-efficiëntie van gebouwen en wijken
  • Hernieuwbare energiebronnen, energiebeheer en terugwinning
  • Slimme netwerken en integratie van energiesystemen
  • Circulaire economie en op natuur geïnspireerde oplossingen voor stedelijke gebieden
  • Slimme, gezonde en veilige leefomgeving

Het evenement zal ook aandacht besteden aan Europese onderzoeks- en innovatiemogelijkheden in het kader van het nieuwe programma Horizon Europe. 

Naast de makelaarsvergaderingen zullen verschillende parallelle activiteiten worden georganiseerd, om het beste uit dit eendaagse evenement te halen:

  • Horizon Europe Webinar: NCP Brussels zal een webinar organiseren om de financieringsmogelijkheden onder het nieuwe Horizon Europe Programma voor te stellen. De onderwerpen hebben betrekking op Green Deal gerelateerde prioriteiten zoals: energie, mobiliteit, milieu en circulaire economie gebaseerde oplossingen en acties voor meer inclusieve en veilige steden. Dit webinar is beperkt tot deelnemers die zich ook hebben ingeschreven voor B2B sessies.
  • Tech4SmartCities Pitch sessie 2021: heeft u een innovatieve technologie en bent u op zoek naar financiële investeerders? Meld u aan voor de pitchsessie, 6 bedrijven zullen worden geselecteerd om hun projectidee voor te stellen aan een panel van potentiële investeerders.
  • NIEUW in 2021: thematische webinars: u wilt zich laten inspireren door voorbeelden en business cases uit de circulaire economie, digitale en mobiliteitssector (tbc) die kansen en uitdagingen illustreren waar steden mee te maken krijgen in hun transitie naar klimaatneutrale, duurzame ecosystemen? Meld u aan voor een of meer van de thematische webinars. Deze webinars zijn voorbehouden voor deelnemers die zich ook hebben ingeschreven voor B2B-sessies.

Het evenement is gratis, maar registratie en profielactivering zijn verplicht.

Wanneer

17 juni 2021 (8:30 tot 17:30) – online

Inschrijven

https://tech4smartcities-2021.b2match.io/

Deel dit nieuwtje