Terug naar overzicht

Zorg in Actie-award 2023

Dit jaar reikt VVSG opnieuw de ZiA-award uit! 'Zorg in Actie', ook bekend als 'ZiA', is een initiatief waarmee de VVSG inspirerende, lokale (gezondheids)projecten in de thuis- en ouderenzorg in de kijker zet. Ze zoeken een opvolger voor de allereerste ZiA winnaar, Zorgzaam Gullegem.

De initiatiefnemer en organisator van het project is een lokaal bestuur of een publiekrechtelijke vereniging. Lokale besturen mogen meerdere initiatieven indienen, maar slechts één inzending kan een nominatie krijgen.

Verschillende initiatieven komen in aanmerking: een inspirerende aanpak, een vernieuwend zorgidee of een geslaagd project. Alles kan! Het moet wel gaan om een recent gerealiseerd initiatief of een nog steeds lopend initiatief.

Uit de inzendingen selecteert een onafhankelijke expertengroep drie genomineerden. En daarna bepalen alle aanwezigen op de inspiratiedag Zorg (3 oktober 2023) uiteindelijk mee wie dit jaar de ZiA wint!

Elke genomineerde ontvangt een promopakket en zichtbaarheid in Lokaal. De winnaar ontvangt hier bovenop nog de ZiA-award. Hier is m.a.w. geen geldprijs aan verbonden maar het is de moeite waard om deel te nemen! Het initiatief biedt namelijk heel wat inspiratie onder de lokale besturen.

Interesse? Lees het wedstrijdreglement en dien uw initiatief in tot en met 31 augustus 2023 via volgend formulier. Alle informatie rond de ZiA-award is ook te vinden in de Subsidiemanager app.

Deel dit nieuwtje