Terug naar overzicht

Infosessies over de erfgoedpremie via oproep

Heeft u vragen over de nieuwe oproepen om een erfgoedpremie voor grotere werken aan te vragen? Schrijf u dan in voor één van de drie digitale infosessies die het Agentschap Onroerend Erfgoed in oktober organiseert.

Voor grote restauratiewerken en investeringsprojecten aan of in beschermd onroerend erfgoed wordt voortaan met thematische oproepen gewerkt om een erfgoedpremie aan te vragen. Deze nieuwe procedure om een erfgoedpremie voor grotere werken aan te vragen, bestaat uit twee rondes: een preselectieronde, waarbij een jury het conceptdossier in een vroeg stadium beoordeelt, en een definitieve indieningsronde, waarbij de geselecteerde kandidaten het eigenlijke premiedossier kunnen indienen.

Omdat dit een geheel nieuwe werkwijze is, zit u misschien met vragen over de procedure of de werkwijze om een conceptdossier in te dienen. Tijdens de digitale infosessies wordt alles voor u uitgelegd en heeft u de kans om vragen te stellen.

Data

  • dinsdag 5 oktober 2021 van 19.00 tot 20.00 uur
  • dinsdag 12 oktober 2021 van 11.00 tot 12.00 uur
  • woensdag 13 oktober 2021 van 19.00 tot 20.00 uur

Doelgroep

De infosessies zijn bedoeld voor zowel eigenaars en beheerders van beschermd onroerend erfgoed als lokale besturen en professionele erfgoedzorgers (architecten, ontwerpers …).

Inschrijven

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf in te schrijven via dit formulier.

De infosessies verlopen digitaal via een Microsoft Teams vergadering.

Deel dit nieuwtje